Værtsfamilie uden børn

Samtaler om traditioner, kulturforskelle, historie, politik og karrierevalg. Fire lærerige måneder venter på dig som værtsfamilie for en ung, amerikansk collegestuderende.

Tilmeld dig som værtsfamilie

Få nye perspektiver på hverdagen og livet i Danmark

Du kan sagtens blive værtsfamilie, selvom du ikke har børn. Vi har både par og singler, som åbner deres hjem for vores studerende. Alle familieformer er repræsenteret hos DIS, for det vigtigste er, at du er nysgerrig og har lyst til at dele din hverdag med et ungt menneske fra et nordamerikansk universitet igennem fire måneder.

Vores studerende er alle omkring 20 år gamle, og for nogle af dem er det første gang, de rejser og bor uden for USA. Det giver anledning til mange interessante samtaler, hvor både du og den studerende får nye perspektiver på livet i og uden for Danmark.

Vores studerende er selvstændige unge mennesker, som har en masse at byde ind med. De er generelt nysgerrige og interesserede i danske forhold. Vi matcher fortrinsvis studerende og familier ud fra jeres fælles interesser, men vi kan også tage højde for eksempelvis din profession og den studerendes studieretning, så I derigennem har et fællesskab.

En berigende oplevelse

  • Lær om USA på en ny måde
  • Få nye perspektiver på både Danmark og USA
  • Inspirer et ungt menneske og gør en forskel

It gives you a chance to learn about American culture from somebody who has experienced it and you learn to break the stereotypes.

Jenni, New Hampshire

Selvstændighed i værtsfamilien

Som værtsfamilie har du en studerende boende hos dig, men du behøver ikke at fungere som hans eller hendes forælder. Se Shannon og Brendan snakke om hverdagen i deres værtsfamilier, og hør blandt andet om at bevare sin selvstændighed i familien: