Værtsfamilie hos DIS

Få en ny ven i familien

At åbne sit hjem for en ung collegestuderende er en enestående mulighed for at lære om den amerikanske kultur på tæt hold. Ofte udvikler værtsfamilier og deres studerende nære venskaber, som varer ved mange år fremover.

Et studieophold varer fire måneder, og det er også i den periode, at man som værtsfamilie har en studerende boende. De studerende ankommer enten i januar eller i august, alt efter om de skal være her i et forårs- eller et efterårssemester. DIS dækker dine ekstraudgifter ved at have en studerende boende!

Vi blev værtsfamilie for en amerikansk DIS-studerende, fordi vi var klar til at prøve noget nyt, få personlige kontakter ude i verden og for at børnene kunne lære bedre engelsk. Det giver masser af indsigt og gode diskussioner om forskelle og ligheder, samfundsforhold, politik, osv.”

DIS-vært, Kgs. Lyngby

Læs mere om vores studerende

Bliv bedre til engelsk og få nye oplevelser

Vores studerende på DIS er alle mellem 19-21 år, og derfor kan man som værtsfamilie forvente, at den studerende er vant til at klare sig selv i mange sammenhænge. Samtidig har mange af de studerende en stor interesse i at diskutere amerikansk og dansk kultur med deres værtsfamilie. Som familie vil I opleve, at I lige så stille bliver bedre og mere flydende i at tale engelsk.

  • Lær om amerikansk kultur og traditioner på en ny måde
  • Bliv bedre til engelsk
  • Se Danmark og danske traditioner i et nyt lys
  • Få et internationalt netværk

Vi har mange forskellige værtsfamilier i DIS.
Læs om tre forskellige måder at være værtsfamilie på

Tilmeld dig som værtsfamilie