Værtsfamilie hos DIS

Få en ny ven i familien

At åbne sit hjem for en ung collegestuderende er en enestående mulighed for at lære om den amerikanske kultur på tæt hold. Ofte udvikler værtsfamilier og deres studerende nære venskaber, som varer ved mange år fremover.

Til januar ankommer endnu en gruppe unge studerende – og de mangler jer

Rekordmange studerende ønsker det kommende semester at bo lokalt hos en værtsfamilie og derfor leder vi stadig efter nye værter. Lokale traditioner, familieliv, insigt i dansk kultur, hygge med brætspil, ture i det fri – det er blot nogle af de aspekter, som de studerende ønsker sig fra deres ophold i Danmark. Det er ofte de små momenter, som gør en stor forskel.

Tilmeld dig som værtsfamilie

Vi blev værtsfamilie for en amerikansk DIS-studerende, fordi vi var klar til at prøve noget nyt, få personlige kontakter ude i verden og for at børnene kunne lære bedre engelsk. Det giver masser af indsigt og gode diskussioner om forskelle og ligheder, samfundsforhold, politik, osv.”

DIS-vært, Kgs. Lyngby

 

Bliv bedre til engelsk og få nye oplevelser

Vores studerende på DIS er alle mellem 19-21 år, og derfor kan man som værtsfamilie forvente, at den studerende er vant til at klare sig selv i mange sammenhænge. Samtidig har mange af de studerende en stor interesse i at diskutere amerikansk og dansk kultur med deres værtsfamilie. Som familie vil I opleve, at I lige så stille bliver bedre og mere flydende i at tale engelsk.

  • Lær om amerikansk kultur og traditioner på en ny måde
  • Bliv bedre til engelsk
  • Se Danmark og danske traditioner i et nyt lys
  • Få et internationalt netværk

Vi har mange forskellige værtsfamilier i DIS.
Læs om tre forskellige måder at være værtsfamilie på

Tilmeld dig som værtsfamilie