Du kan nu tilmelde dig informationsaften d. 22/10

DIS i Danmark

Vi har nu fundet en dato for vores næste informationsaften, som finder sted tirsdag d. 22. oktober 2024 kl. 17.30 her i vores lokaler i Indre By. Du kan allerede nu tilmelde dig gennem formularen nedenfor. 

To gange om året holder vi informationsaften for alle med interesse i at blive værtsfamilie. Her har du mulighed for at høre mere om os og værtsfamilieprogrammet fra vores værtsteam. Der vil blandt andet være mulighed for at høre direkte fra en erfaren vært og et par nuværende DIS-studerende om deres oplevelser.

Der vil naturligvis være mulighed for at stille en masse spørgsmål, også til vores værtsteam som matcher familier og studerende. Spørgsmålene er oftest mange, for det er en stor beslutning at invitere en universitetsstuderende hjem i 4 måneder – og derfor er man heller ikke forpligtet til at blive vært for en studerende, bare fordi man har været til informationsaften.

Vi serverer desuden lidt lækkert at spise og drikke på aftenen. Det hele er absolut gratis og uforpligtende – vi beder bare om, at du tilmelder dig på forhånd via formularen herunder.

Vi håber på at se dig!

Tilmelding til næste informationsaften

Bemærk: Vores værtsfamilier må maksimalt bo 45 minutter fra DIS i København med offentligt transport.

  • Tilmeld dig herunder

    Bemærk: Som værtsfamilie skal du bo i umiddelbar nærhed af DIS. Der må maksimalt være 45 minutters samlet transporttid fra din bopæl og ind til DIS (med offentlig transport). Du kan evt. tjekke rejsetiden på rejseplanen.dk.
  • Angiv, hvor mange I ønsker at deltage (inklusiv dig selv):
  • Du er også velkommen til at ringe til vores Værtsteam på tlf: 33 76 54 46 (kl 9-16)
  • Fortæl os, hvor du har set eller hørt om os:
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Tilbage til alle nyheder