DIS indgår partnerskab med basketballklubben BC Copenhagen

DIS i Danmark

Vi er umådeligt glade for at kunne løfte sløret for, at vi har indgået et partnerskab med basketballklubben, BC Copenhagen, hvor vi kommer til at sponsorere deres førstehold, som spiller i den bedste danske basketballrække. Holdets hjemmekampe afvikles i både Valbyhallen og Nørrebrohallen.

Sport er en fællesvaluta, som kan anvendes i hele verden – og således også i mødet mellem vores studerende og deres danske værts- og besøgsfamilier. Derfor falder det os helt naturligt med et sponsorat af denne slags. Vi har utallige gange set vores studerende finde en fælles glæde i sport med deres værts- og besøgsfamilier – læs f.eks. historien om Jethro, der netop spillede basketball med sin værtsbror.

Det nye partnerskab betyder, at vi fremover får muligheden for at udlodde fribilletter til samtlige af BC Copenhagens hjemmebanekampe – både i Valby og på Nørrebro. Vi ved, at mange af jeres studerende sikkert spiller basketball hjemme i USA, og måske har nogle af jer også interesse i sporten. Uanset hvad, får I nu chancen for at deles om en fed sportslig oplevelse, hvor I kan hive både jeres studerende og eventuelle børn med til kamp.

Vi vil sende links til billetter over mail til alle aktive værter, så hold øje med jeres indbakke. Billetterne fordeles efter et først-til-mølle-princip, så det gælder om at være lidt hurtig!

Vi håber, at I vil tage godt imod dette nye initiativ. Er der spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os.

Tilbage til alle nyheder