Vi afholder endnu en informationsaften d. 7. november!

DIS i Danmark

Nåede du ikke at tilmelde dig vores informationsaften d. 3. oktober, eller passede det ikke ind i din kalender? Så får du nu chancen igen!

Vi har valgt at afholde endnu et arrangement, hvor alle nysgerrige kan få svar på deres spørgsmål om at være værtsfamilie for en college-studerende. Det finder sted d. 7. november kl. 18.00, og du er velkommen, uanset om du har været vært før eller aldrig har prøvet det!

Der bliver mulighed for at høre fra erfarne værter, tidligere studerende og naturligvis vores værtsteam. Derudover serverer vi lidt at spise og drikke. Det hele er, som altid, fuldstændig gratis og kræver blot en tilmelding – det kan du gøre lige her!

Vi håber på at se dig tirsdag d. 7. november i vores lokaler i Indre By. Mere info om specifik lokation følger!

Har du nogle spørgsmål til arrangementet eller andet, er du desuden altid velkommen til at kontakte os på host@dis.dk eller 33 76 54 46.

Tilbage til alle nyheder