DIS sponsorerer igen tøj til lokale sportsklubber – ansøg i dag!

DIS i Danmark

DIS åbner endnu en gang op for ansøgninger til trøjesponsorater af lokale sportshold, som vores værtsfamilier har tilknytning til.

I foråret fik følgende hold glæden af et sponsorat fra DIS: Virum/Sorgenfri Håndboldklub, Greve Håndbold, Teamgym Greve, Boldklubben Rødovre og Espergærde IF. Vi søger variation i både køn, alder, geografi og sportsgren – tøv derfor ikke med at sende en ansøgning.

Send os en motiveret ansøgning med information om holdet, og fortæl hvorfor netop det hold fortjener nye trøjer – det behøver ikke være langt. Fortæl også, hvilken type sport det drejer sig om samt hvor mange spillere, der er på holdet. Når sponsoratet er tildelt, er det klubbens eget ansvar at bestille trøjerne med DIS-logo senest i slutningen af oktober. Man vil få mere information om dette, såfremt man tildeles sponsoratet.

Send din ansøgning til Benjamin Damon: bed@dis.dk senest d. 29. september.  

Vi glæder os til at læse jeres ansøgninger!

Tilbage til alle nyheder