DIS åbner igen for ansøgninger til trøjesponsorat af lokale sportshold

DIS i Danmark

DIS åbner – efter et par års pause – igen op for ansøgninger til trøjesponsorater af lokale sportshold, som vores værtsfamilier har tilknytning til.

Dette gør vi, fordi vi ved, hvordan sportsaktiviteter er med til at bygge bro imellem dansk og amerikansk kultur i vores værts – læs fx historien om, hvordan basketball blev fællesnævneren for familien Sørensen og deres studerende Jethro eller Abby, som dansede hiphop med sin værtsfamilie. Samtidig ved vi også, at mange familier er meget engagerede i lokale sportsforeninger, og det vil vi fortsat gerne støtte op om.

Send os en ansøgning med information om holdet, og fortæl hvorfor netop det hold fortjener nye trøjer. Fortæl også, hvilken type sport det drejer sig om samt hvor mange spillere, der er på holdet. Når sponsoratet er tildelt, er det klubbens eget ansvar at bestille trøjerne med DIS-logo senest i midten af november.

Send din ansøgning til Benjamin Damon: bed@dis.dk senest d. 30. september. 

Vi glæder os til at læse jeres ansøgninger!

 

Tilbage til alle nyheder