Du kan nu købe DIS-merchandise!

DIS i Danmark

Det har været længe undervejs, men vi er stolte af endelig at kunne dele, at vi har åbnet vores helt egen webshop, hvor du nu har mulighed for at købe diverse merchandise relateret til DIS. Lige nu kan du få fingrene i alt fra krus og drikkedunke til t-shirts og hættetrøjer.

Selvom kollektionen primært er tiltænkt alumner, som har studeret på DIS, er alle venner af DIS naturligvis velkomne til at lægge en bestilling – det vil kun glæde os! Kender du tidligere studerende, som måske har boet hos dig, så del endelig nyheden med dem.

Tøjet bliver produceret af det danske firma, Turtle, som deler vores passion for bæredygtig, lokal og etisk tøjproduktion. Det er desuden dem, som står for levering af bestillinger, og derfor også dem, som diverse spørgsmål skal rettes til.

Er du blevet nysgerrig? Find hele kollektionen på vores webshop, og hold øje med den i fremtiden – der kommer sikkert nyheder til på et tidspunkt!

Tilbage til alle nyheder