københavn nyhavn sommer

Forårssemestret 2021 starter virtuelt

DIS i Danmark

På grund af de indskærpede regler for anerkendelsesværdige formål til indrejse i Danmark (gældende 10.-17. januar) kan vores forårsstuderende desværre ikke rejse ind i Danmark d. 16. januar, som det ellers var planlagt. Derfor har DIS besluttet, at vores forårssemester i første omgang starter virtuelt. Denne beslutning er truffet for ikke at lade studerende i stikken, som ellers ikke ville kunne tage nogen meritgivende undervisning dette semester. Alle involverede værter har fået besked herom. 

Vi krydser fingre for, at vores forårsstuderende vil have mulighed for at kunne komme til København senere på semestret, og vi opdaterer denne side, når vi ved mere. 

Besøgsfamilieprogrammet er ind til videre suspenderet i forårssemestret 2021 – for at begrænse unødige kontakter, når vores studerende forhåbentligt kan komme hertil. 

Tilbage til alle nyheder