Opdatering på efterårssemestret 2020

DIS i Danmark
Det er nu blevet besluttet, at DIS desværre ikke kommer til at udbyde et semester her til efteråret, hvilket vi er rigtig kede af. Mens lokale forhold i Danmark er fortrøstningsfulde, er der en række andre forhold, der gør dét at udbyde et semester for studerende fra USA praktisk talt umuligt. Så det bliver desværre ikke muligt at få en DIS-studerende boende eller tilknyttet (som besøgsstuderende) fra august til december i år.
 
Når det er sagt, føler vi os ret optimistiske hvad angår næste forårssemester, da mange af de kommende DIS-studerende har udskudt deres study abroad-semester fra efteråret 2020 til foråret 2021. Derfor er i hjertens velkomne til, allerede nu at skrive jer op som værter til forårssemestret her. 
 
NB: Alle værter i vores netværk vil høre mere om forårssemestret 2021, når vi ved mere – uanset om I tilmelder jer nu eller ej.
 
Vi ønsker jer en rigtig dejlig sommer og ser frem til vores videre samarbejde!
 
Mange hilsner fra
DIS’ Værts-Team
Tilbage til alle nyheder