Student og barn tegner

DIS har indgået et samarbejde med Dansk Syrisk Kulturforening og Frivilligcenter Rudersdal

DIS i Danmark

Hver onsdag hjælper en gruppe studerende fra DIS flygtninge med at forbedre deres engelske gennem leg og forskellige aktiviteter. DIS-underviser og praktikvejleder Maja Sbahi Biehl har taget initiativet til programmet DIS Refugee Action og involveret både medarbejdere og studerende i projektet. De studerende bruger teorier fra faget ”Children in a Multicultural Context: Theory and Practice” som baggrund for gæsteundervisningen, og igennem programmet får de praktiske erfaringer med deres teorier og større interkulturel forståelse.

Engelsktræning viste sig at være et hit blandt de mange børn, der mødte op til ’Play and Learn English’ i lørdags, hvilket var startskuddet på det nye samarbejde. Til sommer vil pilotprojektet blive evalueret med henblik på at tilbyde engelsktræning til både flygtningebørn og voksne i kommunen.

Tilbage til alle nyheder