DIS Kollegierne tager imod ansøgninger frem til den 21. maj

DIS i Danmark

Det er muligt at søge om optagelse på et af de fire DIS-kollegier i perioden mellem den 8. og 21. maj. Alle kollegierne er centralt beliggende i København og på Frederiksberg, og som beboer kommer man til at indgå i et spændende og dynamisk international kollegiemiljø med DIS-studerende og andre danske studerende.

DIS administrerer nu driften af fire kollegier i København: Langebro Kollegium, Mønten Kollegium, Nimbus Kollegium og Tåsinge Kollegium.

Alle fire kollegier kan tilbyde klassiske kollegieværelser, men vi har også kollegielejligheder ledige på Mønten Kollegium og Tåsinge Kollegium. Der er mulighed for at søge om optagelse på vores ventelister til Nimbus Kollegium og Langebro Kollegium, mens vi har ledige værelser på Mønten Kollegium og Tåsinge Kollegium fra den 1. august.

Der er åbent for ansøgninger til og med den 21. maj via DIS-kbh.dk.

For at komme i betragtning til en plads, skal man som ansøger:

  • Være mellem 18 og 27 år
  • Være studieaktiv (eller have søgt ind på din kommende uddannelse)
  • Have mindst to år tilbage af din uddannelse
  • Have gyldig opholdstilladelse i Danmark

››  Læs mere om vores kollegier og optagelseskrav

Tilbage til alle nyheder