maaltidskasse fra aarstiderne

Konkurrencen om måltidskasser fra Aarstiderne er afsluttet

Tilmeld dig som værtsfamilie senest 1. juli og få chancen for at gøre hverdagen lettere med måltidskasser fra Aarstiderne. Vi trækker lod om 3 gavekort til Aarstiderne blandt alle, som tilmelder sig som værtsfamilie i efterårssemesteret.

DIS i Danmark

Bemærk venligst:
Da vi har passeret sidste tilmeldingsfrist for værtsfamilier i efteråret (1. juli), er konkurrencen nu afsluttet. Den 23. august trækker vi vinderne, som får direkte besked.


For mange værtsfamilier er aftensmaden et vigtigt samlingspunkt på dagen, hvor familien mødes og snakker om stort og småt. For de studerende er det en oplagt mulighed for at lære deres værtsfamilie bedre at kende, samtidig med at de får indblik i, hvordan en dansk families hverdag fungerer. Og så ved vi af erfaring, at de sætter stor pris på hjemmelavet mad.

Men selvom aftensmaden spiller en stor rolle i familielivet, så har mange familier en travl hverdag med fuldtidsarbejde og fritidsinteresser, hvor det kan være svært at finde tid til at lave det helt store måltid.

Hvis du tilmelder dig som værtsfamilie i 4 måneder, har du chancen for at vinde et gavekort til måltidskasser fra Aarstiderne i 4 uger. Vi udlover 3 gavekort til en værdi af ca. 2500 kr. pr. stk.*

Sidste tilmeldingsfrist er den 1. juli 2018!

Tilmeld dig som værtsfamilie

I absolutely love flæskesteg. I have never tried something like that until I came here and when I went back to the states after my time abroad I searched long and hard for a pork roast with the rind on it so that I could show my parents this dish.

Collin, tidligere studerende på DIS

*Konkurrencen er for alle, som er værtsfamilie i efteråret 2018. Vi trækker lod om 3 gavekort den 23. august 2018, og vinderne får direkte besked. Gavekortet kan anvendes i en vilkårlig periode på fire uger, og du får mulighed for at vælge imellem en læng række forskellige måltidskasser, der tilgodeser jeres behov.

Aarstiderne leverer måltidskasser til familier i alle størrelser, og deres kasser består af økologiske lokalvarer, der er perfekt sammensat til en hurtig og lækker madlavning. Se deres udvalg her

Tilbage til alle nyheder