Sommer på DIS

Som noget helt nyt kan vores sommerstuderende fordele deres sommerkurser på to lokationer: København og Stockholm

DIS i Danmark

Vores semesterstuderende er rejst hjem, og vi har nu sagt goddag til vores sommerstuderende, som netop er ankommet til København. Nogle er ankommet til DIS i Stockholm, hvor vi for første gang tilbyder sommerkurser. Dertil har vi åbnet op for muligheden for, at de studerende kan mikse de to lokationer og således læse for eksempel et par uger i København og et par uger i Stockholm og vice versa.

Sommerstuderende bliver indlogeret på vores kollegier og bor derfor ikke hos værtsfamilier. Men de er akkurat lige så spændte og eventyrlystne, som vores semesterstuderende, og er allerede i fuld gang med at udforske vores skandinaviske byer.

Er du nysgerrig på livet som sommerstuderende på DIS, kan du følge vores summer writers fra vores amerikanske site: disabroad.org/summer-writers/

Vores næste semesterstuderende ankommer til august. Kunne du tænke dig at blive værtsfamilie for én af dem, kan du tilmelde dig her.

I can’t wait to get out and explore Copenhagen more over these next three weeks, and continue my journey of personal growth through study abroad! Some things on my Copenhagen bucket list include: go on a canal boat tour, bike and not hit anyone :), and try some Danish food that I can’t pronounce.

Lauren Macy, sommerstuderende på DIS
Tilbage til alle nyheder