Forårskonkurrence: Vi har fundet vinderne!

Vis os dit forår sammen med din studerende.

DIS i Danmark

Forårssemestret 2018 er slut, og de studerende er rejst hjem til USA, men de fire måneder, som de tilbragte i Danmark, har uden tvivl givet dem en masse minder for livet. For at få del i minderne lancerede vi i foråret en lille “forårsminde-konkurrence” for vores værts- og besøgsfamilier, hvor vi opfordrede familierne til at indsende deres bedste forårsøjeblik sammen med deres studerende. Vi er taknemmelige for alle de historier og billeder, som I valgte at dele med os. Stor tak for det!

Vi har nu fundet vinderne af konkurrencen: Jette Jønsson og Jeanette Marie Grøn Nielsen. Jette delte et skønt billede af hele sin familie og deres studerende, mens de var på jagt efter Thomas Dambos Glemte kæmper. På det billede, Jeanette sendte til os, ser man hendes to døtre og deres amerikanske ”søster” i et skønt anemonelandskab.

Stort tillykke til vinderne, der hver har modtaget et gavekort på 500 kr. til Nemlig.com!

piger i anemonehav
Foto: Jeanette Grøn Nielsen
familie på jagt efter de glemte kæmper
Foto: Jette Jønsson

Se flere billeder på vores Facebook-side.

Tilbage til alle nyheder