Dr. Toby Musgrave hædres af prestigefyldt engelsk selskab

Underviser på DIS æres af prestigefyldt engelsk akademi

Dr. Toby Musgrave anerkendes for sit bidrag til forskningsområdet indenfor have- og plantehistorie.

DIS i Danmark

På DIS har vi egne undervisere ansat til at undervise vores amerikanske studerende inden for en lang række forskellige fag.

I februar 2018 blev én af vores undervisere, Toby Musgrave, optaget som medlem af det prestigefyldte akademi, Society of Antiquaries of London. Akademiet blev etableret med royal charter i 1707 og er blandt de ældste af sin slags i England. Et medlemsskab betragtes som en anerkendelse af en betydningsfuld præstation inden for arkæologi, antikviteter, historie og arv.

Toby har været ansat på DIS siden 2010, hvor han underviser i fagene Garden Art in European Culture og European Greenspace. Derudover står han bag 11 bøger og talrige artikler om emner som haveanlægningshistorie og planter.

Society of Antiquaries of London tæller 3000 øvrige internationale medlemmer, heriblandt TV-vært og biolog, Sir David Attenborough, samt Dronning Margrethe II.

Akademiets mission er at fremme folks opfattelse af, hvordan levn fra fortiden kan bidrage til udviklingen af vores historiske forståelse, samt at forhindre ødelæggelse af arkæologiske udgravninger og ulovlig handel med antikviteter. Derudover arbejder Society of Antiquaries of London på at udvikle og sikre en forståelse overfor forskellige traditioner på tværs af folk og kulturer verden over.

På DIS har vi sagt stort tillykke til Toby.

Tilbage til alle nyheder