Tidligere DIS-studerende i sommerpraktik hos René Redzepi

Da forårssemestret 2017 lakkede mod enden, var Eva Sarai og Ashley Miller fra henholdsvis Grinell College og Tufts University ikke klar til at tage hjem. De satte derfor kræfterne ind for at finde et praktikjob i København over sommeren. Til stor glæde lykkedes det for dem begge at finde helt unikke praktikjob.

DIS i Danmark

Eva er i praktik hos MAD, som er en global non-profit organisation etableret af René Redzepi, stifter af noma.

Under Evas semester hos DIS tog hun faget Nordic Culinary Culture, og det var her, at hun første gang hørte om MAD. Faget er nemlig bygget op omkring teorien og ideologien bag det nye nordiske køkken, kendt som New Nordic. Eva var sammen med sine studiekammerater på studietur til Lolland, Falster og Møn, hvor de så, hvordan de lokale råvarer kommer fra jord til bord. Eva siger, at hun ”always expressed a passion or learning about food both in the culinary sense, but also in the way in which we must address the myriad of food-related issues today.”

MAD arbejder for at bringe kokke, landmænd, forskere, miljøaktivister og offentligheden sammen for at debattere og finde innovative løsninger på de problemstillinger, som verden står over for, når det kommer til f.eks. madproduktion og madspild. Under sit praktikophold arbejder Eva med nyhedsartikler til web og sociale medier. Eva er også med at opdatere appen ”VILD MAD”, der viser, hvor i Danmark, der vokser mad i naturen. For Eva er praktikopholdet den perfekte afslutning på hendes ophold i Danmark, og det har givet hende chancen for at arbejde med hendes passion på både et professionelt og personligt plan.

Ashley er i praktik hos Freedom Agency på Amaliegade i København, som primært beskæftiger sig med grafisk design, sociale medier og branding for deres kunder. Ashley var tilknyttet DIS Marketing and Communications Department som fotograf, hvor hun fotograferede semestret fra en studerendes synsvinkel. Hos Freedom Agency arbejder Ashley med sociale medier og copywriting for husets kunder.

Ashley fortæller her, hvorfor hun besluttede sig for at blive i København over sommeren:

“I loved my semester in Copenhagen with DIS, but it ended too quickly. I wasn’t ready to go back to the U.S. yet, and wanted to get involved further with the local culture, so I decided to apply for an internship. I’m so happy I made the decision to stay longer, because I now have a better understanding of Danish culture through the work place. For example, aspects like the horizontal work structure, or how the whole office eats lunch together (we have smørrebrød!). I’ve also been able to get to know more Danes and get a taste of what it’s like actually live and work here. Plus, Copenhagen is beautiful in summer.”

 

Tillykke til både Ashley og Eva for at have lykkes med at finde så spændende praktikjob i Danmark.

Tilbage til alle nyheder