Hygge Dinners blev semestrets store succes

DIS i Danmark

Hygge Dinners er et relativt nyt koncept, som DIS startede sidste sommer. Ikke desto mindre har konceptet nu vokset sig så stort, at der blev afholdt ikke mindre end 53 af slagsen i foråret 2016.
Både værtsfamilier og studerende kan tage initiativet til at holde en Hygge Dinner. Enten kan man invitere andre DIS-studerende fra området, man kender på forhånd, men DIS kan også være behjælpelig med dette. På den måde kan man få helt nye bekendtskaber.

”Folk har taget rigtig godt imod idéen, og vi glæder os til endnu flere sammenkomster i efteråret. Det er en god mulighed for studerende fra samme lokalområde at lære hinanden at kende”, siger Jesper E. Hansen fra DIS’ Værtsteam.

Når det kommer til valg af menu, er der frit valg. I dette forår har mange menuer båret præg af enten klassisk danske retter eller amerikanske specialiteter. Alt fra en komplet julemenu til jordskokkesuppe og kylling i karry blev serveret i Hygge Dinner-hjemmene.

Hold øje med nyhedsbrevene fra DIS, hvor vi annoncerer, når det igen er muligt at søge om et Hygge Dinner-legat til efterårssemestret.

Tilbage til alle nyheder