DIS Social Residential Advisors på kursus i kommunikationsstile

DIS i Danmark

I starten af april deltog 52 Student Residential Advisors (SRA’s) i et seminar, der skulle styrke dem i hverdagens kommunikation med vores studerende og give dem inspiration til at planlægge sociale aktiviteter sammen med de studerende.

Alle deltagere var engagerede og havde en inspirerende og lærerig dag. Det kunne tydeligvis mærkes, fortæller vores SRA Coordinator i DIS, Charlotte Bertelsen: ”Vi havde en fantastisk dag med meget engagerede og veloplagte SRA’s. Formålet med dagen var at give dem indsigt i, hvordan menneskers individuelle kommunikationsstil påvirker vores opfattelse af hinanden. Den type, vi er, har indflydelse på mange ting, blandt andet måden vi planlægger, strukturerer/ikke strukturerer ting og måden, hvorpå vi omgås andre. Ikke mindst når vores studerende og SRA’s kommer fra forskellige nationale kulturer, er det vigtigt at have fokus på forskelle i kommunikationsstilen.

DIS’ i alt 60 SRA’s bor på danske kollegier eller i større lejligheder i København sammen med vores studerende. Som SRA er man kontaktperson for et antal DIS-studerende, og en stor del af jobbet går ud på at være guide og kontaktperson for en gruppe af studerende igennem deres ophold i Danmark.

”Vores SRA’s gør et enormt stykke arbejde for de studerende. Vi hører tit fra dem, at de sætter meget stor pris på at have SRA’s tilknyttet, så de i hverdagen altid har en person, de kan gå til, hvis de oplever udfordringer eller har spørgsmål om stort og småt, ” siger Charlotte Bertelsen.

Tilbage til alle nyheder