Om DIS

Kort om DIS 

DIS er en non-profit undervisningsinstitution med hovedkontor og undervisningslokaler i Vestergade i København, tæt på Rådhuspladsen.  

DIS specialiserer sig i study abroad-ophold i Skandinavien og udbyder undervisning på bachelorniveau i både København og StockholmVores studerende kommer fra over 200 særligt udvalgte universiteter i Nordamerika. Hvert år byder DIS velkommen til cirka 3.000 studerende. 

Undervisning 

DIS har egne undervisere og egne undervisningslokaler, og tilbyder studieretninger inden for næsten alle discipliner. Undervisningen foregår på engelsk og er suppleret med praktiske besøg hos virksomheder og institutioner samt studieture i Europa.  

Internationalt fokus 

DIS har til formål at forbedre de studerendes faglige kompetencer, udvide deres intellektuelle horisont og kvalificere dem til et internationalt jobmarked.  

I den proces er det vigtigt for os at give de studerende mulighed for at udforske Europa, stå overfor nye udfordringer og vokse som mennesker. Dette opnår vores studerende blandt andet gennem de interkulturelle bofællesskaber der opstår på DIS kollegierne.   

Ved at bo sammen på tværs af kulturer får vores studerende et stort indblik i danske unges hverdag, hvilket tilbringer stor værdtil læringen om dansk kultur, traditioner og historie. Samtidig vil de lokale beboere også kunne tilegne sig ny viden og indsigt i vores studerendes kulturer og skabe et netværk udover landets grænser.  

Målsætningerne sikrer, at de studerende blandt andet: 

  • Udvikler lederkompetencer og lærer at begå sig i en globaliseret verden 
  • Udvikler fagspecifik viden til brug i en professional hverdag 
  • Får mulighed for at kombinere og se sammenhænge mellem teori og praksis 
  • Forøger deres interkulturelle og tværfaglige kommunikationsevner 
  • Vokser intellektuelt og som personer