Opsigelse

DIS Kollegier Nimbus - Kitchen

I henhold til lejeloven, er opsigelsesperioden tre måneder fra udgangen af en måned gældende for både udlejer og lejer. Dvs. hvis du opsiger dit værelse den 20. februar, vil lejemålet udløbe pr. 31. maj.  

Du kan flytte ud når som helst i løbet af opsigelsesperioden, dog senest 14 inden kontraktudløbsdatoen – i eksemplet er den 31. maj kontraktudløbsdatoen. Baseret på den fraflytningsdato du udfylder, vil DIS forsøge at finde en ny lejer hurtigst muligt efter. Lejer skal dog altid forvente at være økonomisk ansvarlig for lejemålet i hele opsigelsesperioden. 

Hvis du ønsker at opsige dit lejemål, skal du udfylde den opsigelsesformular, som du finder herunder:

Opsigelsesformular

 • Eksempel fra Langebro Kollegium: 101
  Eksempel fra Mønten Kollegium: Ved Mønten 10, 1
  Eksempel fra Nimbus Kollegium: 42, 1. -1
 • Nummeret findes på side 1 i øverste højre hjørne af din lejekontrakt.
  Eksempel: 401-304-2
 • Hvilken dato ønsker du at fraflytte værelset? Bemærk, at denne dato skal være senest 14 dage før lejemålets ophør. Den dato du angiver er bindende uanset om det lykkes DIS at finde en ny lejer til den pågældende dato.
  I henhold til den danske lejelov, er du som beboer forpligtet til at give adgang til dit værelse i to timer hver anden dag. Selvom vi meget gerne vil tilbyde en ny potentiel lejer en fremvisning, mener vi ikke det er nødvendigt, at du skal stå til rådighed hver anden dag. Derfor er det nemmeste for alle parter, hvis vi må få lov til at oplyse din e-mail og telefonnummer til den potentielle beboer og opfordre ham/hende til at kontakte dig, for at I indbyrdes kan arrangere en fremvisning af værelset/lejligheden. Baseret på dette vil DIS bede om samtykke til, at give dine kontaktoplysninger til en potentiel ny beboer.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.