Sådan håndterer vi COVID-19

COVID-19 opdatering

DIS oplever ændringer som følge af COVID-19

Vi ønsker at skabe et sikkert og trygt miljø

Det er vigtigt for os, at vores beboere føler sig trygge ved at bo på vores kollegier og øvrige lejeboliger. Her har vi samlet nogle informationer omkring COVID-19, som svarer på hvilke forholdsregler vi tager på vores kollegier og øvrige lejeboliger.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bliver testet positiv for COVID-19?

I tilfælde af, at du tester positiv for COVID-19, forventer vi at du følger myndighedernes anbefaling om at gå i selvisolation, for derved at minimere risikoen for at smitten overføres til kollegiets øvrige beboere eller DIS-personale.

Hvis du bor i en delelejlighed

Hvis du deler lejlighed med andre beboere, skal du sørge for at informere og koordinere karantænen med boligens øvrige beboere. Her må fællesarealer ikke benyttes (køkken, badeværelse og stue), som ellers normalt deles, medmindre andet er aftalt internt.

På grund af den øgede smitterisiko i deleboliger, skal beboere som er testet positive, så vidt det er muligt, finde et andet sted at isolere sig under sygdomsperioden. Hvis dette ikke er muligt, vil den smittede beboer være ansvarlig for omhyggelig rengøring af alle overflader og genstande, som berøres i sygdomsperioden.

Fælles for alle kollegiebeboere

Beboere, der er testet positiv må ikke bruge fællesarealer (vaskeri, fællesrum, fælles køkken, elevator, trappe osv.) under deres isolering.

Se regeringens retningslinjer for nærkontakter her: Nær kontakt og ‘Anden kontakt’

 

Har du nogle andre spørgsmål, er du velkommen til at skrive til diskollegium@dis.dk