Boliger til leje

DIS Store Kongensgade Living Room

DIS udlejer værelser og lejligheder til alle, som er interesserede i en midlertidig bolig

Vi tilbyder boliger beliggende i forskellige bydele af København. Her vil du være centralt placeret og nyde godt af byens mange tilbud og muligheder.

Mange attraktive beliggenheder 

Vores boliger er blandt andet placeret i Indre by, på Østerbro, Christianshavn og Amagerbro. Hvert område har noget helt unikt at byde på, med hver sin charme, pulserende byliv og ikke mindst de grønne og naturrige områder.

Alle kan leje vores boliger 

Alle har mulighed for at leje vores værelser og lejligheder. Vi tilbyder forskellige størrelser, lokationer og huslejeniveau. Vi vil prøve at imødekomme lige præcis det, du er på udkig efter. Du kan læse mere om de specifikke størrelser og priser på vores boliger på de enkelte boligsider.

Tidsbegrænset leje 

Vi tilbyder tidsbegrænset leje af vores boliger, hvilket betyder at lejeperioden er tidsbestemt. Hvis du er interesseret i en kortere lejeperiodeer du også velkommen til at angive dette i din ansøgning. 

Derfor byder vores lejeboliger på mange muligheder, og vil både være en oplagt bolig i forbindelse med et par ugers ophold, såvel som udlejning til dig og din familie i hele lejeperioden.  

Værelser og boliger af høj kvalitet 

Vores bygninger og lejligheder er af høj kvalitet. Her vil du opleve københavnerlejligheder i god stand med alt hvad du behøver. Læs mere om de specifikke faciliteter på de enkelte boligsider