DIS sponsorerer lokale sportshold – ansøg nu!

DIS i Danmark

DIS åbner – ligesom i efteråret – op for ansøgninger til trøjesponsorater af lokale sportshold, som vores værtsfamilier har tilknytning til.

I efteråret fik 5 hold glæden af et sponsorat fra DIS: Hillerød Svømmeklub, Frederiksberg Boldklub, Roskilde Håndbold, Basketball Klubben Amager og IF32 Rope Skipping Team. Vi søger variation i både køn, alder, geografi og sportsgren – tøv derfor ikke med at sende en ansøgning.

Send os en motiveret ansøgning med information om holdet, og fortæl hvorfor netop det hold fortjener nye trøjer – det behøver ikke være langt. Fortæl også, hvilken type sport det drejer sig om samt hvor mange spillere, der er på holdet. Når sponsoratet er tildelt, er det klubbens eget ansvar at bestille trøjerne med DIS-logo senest i slutningen af marts. Man vil få mere information om dette, såfremt man tildeles sponsoratet.

Send din ansøgning til Benjamin Damon: bed@dis.dk senest d. 20. februar.  

Vi glæder os til at læse jeres ansøgninger!

Tilbage til alle nyheder