DIS tilbyder studiepladser i USA til danske studerende

DIS i Danmark

Kulturel udveksling er af en af de ting, vi beskæftiger os med til daglig på DIS. For mange af vores studerende er det første gang, de rejser uden for USA, og mødet med den danske kultur er enormt berigende for de studerende.

Vi ser ligeledes også vigtigheden i at give danske unge muligheden for at opleve den amerikanske kultur på tæt hold. Derfor giver DIS danske studerende mulighed for at komme på udveksling i USA.

Legat til studieophold på UC Boulder for studerende med forbindelse til DIS

Som noget helt særligt kan DIS tilbyde bachelorstuderende med forbindelse til DIS den unikke mulighed for at søge om en studieplads på University of Colorado Boulder. Selve undervisningsafgiften, kaldet tuition, betales af DIS.

Læs mere om mulighederne for at læse på UC Boulder gennem DIS her

Studiepladser på vores partneruniversiteter

Hvert semester har en række studerende på DIS mulighed for at læse fag udbudt på lokale universiteter. I bytte herfor kan DIS, udover legatet til UC Boulder, hvert år tilbyde mellem 35-40 semesterlange studieophold på en række af vores partneruniversiteter til danske studerende:

  • American University
  • Barnard College
  • University of Colorado Boulder
  • University of Massachusetts Amherst
  • University of Minnesota
  • California State University
Tilbage til alle nyheder